Tuesday, March 29, 2016

AZANIS SERUM BARU ( Vita-Cocoa Booster Formula)








AZANIS SERUM BARU ( Vita-Cocoa Booster Formula!)


Harga : RM70 (SM) / RM75 (SS)


Whatsapp : 019-358 3759


YES! Azanis Scar Serum BARU!

Kini dengan Vita-Cocoa Booster Formula!
.
Sebelum ini dah beribu pengguna sangat gembira dengan Azanis Scar Serum, tapi kini kami pertingkatkan lagi keberkesanannya dengan penambahan bahan utama baru iaitu Cocoa Butter!

Dengan formula khas gabungan Vitamin E dan Cocoa Butter, Azanis Scar Serum yang terbaru ini insyaAllah bakal memberikan keberkesanan yang berganda.

LEBIH PANTAS BERKESAN! ANDA PUN LEBIH GEMBIRA!
.
Jika anda dah biasa guna Azanis Scar Serum yang sebelum ni, alami pengalaman baru dengan adanya Vita-Cocoa Booster Formula!


Semi Instant Shawl Ruffles



SELALU TERINGIN NAK PAKAI SHAWL TAPI TAK PANDAI?

HUSBAND SLALU BISING HAKAK BERSIAP LAMBAT?

NAK TUDUNG YANG SIMPLE TAPI RARE?

Hakak2 jangan risau.. kami memahami setiap masalah yang hakak hadapi..kalau xnak hadapi lagi masalah2 di atas meh try RUFFLE SEMI INSTANT SHAWL NI

Dah la mudah nak pakai... sarung, pin sekali je kat bahagian atas dah siap..tutup dada pulak tu..yang penting cantik sesangat bahagian ruffle tu.. memang tak rugi kalau grab.. sebelum tu nak bagitau siap2.. stok dah tak banyak..sebab memang selling fast sesangat!

RUFFLE SEMI INSTANT SHAWL
1PCS RM50
2PCS RM90 (JIMAT RM10)
POSTAGE RM6 Semenanjung / RM10 Sabah

Whatsapp : 019-358 3759
.
================================
Type :Semi Instant shawl






















Warna-warna pilihan : 


Magenta


Dusty Pink


Grey


Gold Brown



Nescafe






Cara memakai : 












DE' XANDRA INSPIRED PERFUME TESTER







Yeay supplier dah restock perfume dexandra semalam !!!!
Yang tak tahu nak pilih wangian mana yang paling memikat hati boleh beli tester dulu ye.

★ DE' XANDRA INSPIRED PERFUME TESTER 3ML 

Harga RM 8 jer 
Whatsapp : 019-358 3759

FOR HER:
=======
V.SECRET BOMBSHELL
JENNIFER LOPEZ STILL
DIOR ADDICT 2
VERSACE BRIGHT CRYSTAL
BURBERRY MY BURBERRY
ELIZABETH ARDEN UNTOLD
BRITNEY SPEARS MIDNIGHT FANTASY
HUGO BOSS MA VIE
CHANEL CHANCE
CHANEL COCO MADEMOISELLE
D&G THE ONE
AVRIL LAVIGNE FORBIDDEN ROSE
GUCCI FLORAL
ISSEY MIYAKI LEAU DISSEY
KATY PERRY PURR
FOR HIM :
=======
MONT BLANC EMBLEM
212 VIP MEN
CHANEL BLEU
DUNHILL DESIRE BLUE
RALPH LAUREN POLO BLACK
CK ETERNITY MEN
CHANEL ALLURE HOMME SPORT
GIORGIO ARMANI ACQUA DI GIO
MONTBLANC STARWALKER
BOND NO 9 THE SCENT OF PEACE
HUGO RED
GIORGIO ARMANI ARMANI CODE

Monday, March 14, 2016

BEDAK IOPE AIR CUSHIONS








HARGA RM 95 SM / RM100 SS
FREE POSTAGE

Whatsapp/PM : 019-358 3759


ORIGINAL KOREA
BOLEH SCAN HOLOGRAM



Beli 1 set bedak IOPE, FREE 1 Refill Air Cushions XP



Flawless
Glowing 
Perlindungan SPF 50++
Produk dari Korea dengan harga MURAH


1. Mineral Water XP 30% yang membuat kulit lebih lembab dan bercahaya
2. Efek mengembalikan elastisitas kulit dan merawat pori-pori
3. 3 jenis vitamin yang membuat kulit sehat
4. Fungsi whitening, anti wrinkle dan anti UV!
5. Tahan 12 jam tanpa efek kusam


Sunday, March 13, 2016

GlutaCaps Special Edition Extra Capsules








Kebaikan Glutacaps:

1. Putihkan satu badan muka tgn kaki..
2. merahkan bibir and part-part tertentu
3. lembabkan kulit (ini utk halang kedutan which is sesuai sgt utk umur 40 tahun keatas)
4. Hilangkan parut-parut jerawat (dia baiki cell bwh kulit)
5. Cergaskan badan and paling penting dpt buat kulit muka yang nampak penat tu terus nampak segar
6. yg susah tidur akan rasa tidur makin lena dan bagun tidur jd segar
7. menjadi sunblock dari dlm badan secara natural..


HARGA : RM140 SM / RM150 SS


Whatsapp/PM : 019-358 3759


Saturday, March 12, 2016

NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ








KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

✔ Kesan seawal 7 hari
✔ Memutihkan masalah utama wanita
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur
✔ Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada)
✔ Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pun boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna.
✔ Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera)
✔ Tiada bau-bauan
✔ Krim berwarna light purple
✔ KKM approved



HARGA : RM 35 


Whatsapp/PM : 019-358 3759

DOUYA MASCARA (MASCARA CHE TA)









HARGA : RM55 (sm) / RM60 (ss)
* ORIGINAL KOREA

Whatsapp/PM : 019-358 3759

nampak sangat perbezaan bila menggunakan DOUYA MASCARA ni
.
Waterproof
Tak comot langsung
Memanjangkan bulu mata
Melebatkan bulu mata
Melentikkan bulu mata
No panda eyes
Tak perlu lagi bulu mata palsu
Senang dicuci
Wudhu friendly
All in 1 tak perlu 2 stick mascara duoya
Boleh tahan 2-4 bulan


Friday, March 11, 2016

SWEET EASY PRINTED













PRICE RM 45SM RM 50SS

SIZE : M

DESCRIPTION: SARUNG SHJA SEMUDAH ABC TETAPI TAMPIL BERGAYA EKLUSIF

MATERIAL HIGH QUALITY MOSS CREPE ...SHAWL TEPI BERCANTUM KUALITY SIFON

UNTUK ORDER PM / WHATSAPP:
019-358 3759 ANA

SWEET EASY PLAIN SAIZ L




























PRICE RM 45 SM RM 50SS

SAIZ L

MATERIAL BODY MOSS CREPE LAYER JOIN SIFON

DESCRIPTION : JUST SARUNG ONLY ..
EASY SGT....TAPI BOLEH BERGAYA CANTIK...SAIZ PUN LABUH

UNTUK ORDER PM / WHATSAPP:
019-358 3759 ANA

SUSU KAMBING STEVIA G-STAR R- RAYYAN






SUSU KAMBING STEVIA G-STAR R- RAYYAN ADALAH SEIRAS SUSU IBU


Adakah anda tercari2 alternatif terbaik susu bayi anda. Ya, kami faham bukan semua ibu2 diberikan rezeki susu badan yg melimpah ruah. Walaupun macam2 suppliment milk booster dah try. Rezeki setiap ibu dan anak tak sama.

Bukan bayi sahaja malah R-Rayyan sesuai seisi keluarga bermula 1 tahun dan ke atas. Ibu2 mengandung lebih cergas dan elak baby kuning, pelajar2 yg yg penuh dengan aktiviti sekolah pagi dan petang lebih cergas dan fokus. R- Rayyan mempunyai bhn2 yg dapat meningkatkan IQ Booster.

Jom bagi akternatif terbaik untuk bayi anda...Kenapa perlu pilih susu kambing R- Rayyan ?

✔Alhamdulillah syukur sgt2. Susu kambing R-Rayyan dpt merawat batuk berkahak.
✔ Dapat menyelesaikan masalah sembelit bayi anda. Mempunyai 1 bahan khas INULIN UTK ATASI SEMBELIT. Malah sesuai utk org dewasa yg alami sembelit.
✔ Mengelakkan kembung dan bayi anda kenyang lebih lama.
✔R-Rayyan TANPA gula
✔R-Rayyan menggunakan pemanis STEVIA
✔R-Rayyan 500g + 50g free
✔R-Rayyan mengandungi lebih 10 bahan berkhasiat dan sunnah.
🌀R-Rayyan wangi dan sedap dan tidak panas dan tidak hamis ✔✔✔
✔R-Rayyan....rugi siapa tak cuba..


🍀Bahan2 di dalam R-Rayyan🍀
🔶Dha🔶Inulin🔶Stevia🔶Probiotik🔶Premix vitamin🔶Vit C🔶Kurma🔶Kismis🔶Madu🔶Pegaga🔶Gingko🔶Delima🔶Aprikort🔶Badam🔶Brokoli🔶



HARGA : RM46 (EXCLUDE POSTAGE)


Whatsapp/PM : 019-358 3759

Thursday, March 10, 2016

ROYAL EXPERT JADI KEGILAAN RAMAI!!!




 Produk Royal Expert kini kian mendapat tempat di hati wanita-wanita yang inginkan kulit wajah yang cerah, lembut dan tanpa cela.


Nak dapatkan kulit yang cantik tanpa jerawat?? Whatsapp ke 019-358 3759 sekarang untuk order!






Set Trial Royal

Mengandungi:

White Cream 10gm
Cleanser 30ml
Soap 1pcs

Untuk 1bulan penggunaan

RM65 SM / RM70 SS

Whatsapp untuk order : 019-358 3759




ROYAL EXPERT WHITE

Set Lengkap Untuk Kulit Yang Cantik Tanpa Jerawat dan Jeragat

Dapatkan Set Royal Expert White untuk menghilangkan kulit yang kusam, berjerawat dan berjeragat.
Kesan positif dapat dilihat dengan penggunaan yang kerap


Rahsia saya..
✘ tak perlu laser
✘ tak sakit kena inject

Adakah anda mengalami masalah seperti ini;
‽ Muka anda penuh dengan jerawat
‽ Kulit berminyak
‽ Parut jerawat susah nak hilang
‽ Kulit bercela
‽ Warna kulit tidak sekata
‽ Kulit kering
‽ Liang pori besar
‽ Jeragat pada usia muda




Set lengkap mengandungi:
👉1 Royal Expert Whitening Cream RM 125
👉1 Royal Expert Face Cleanser RM 32
👉1 Royal Expert Whitening Soap RM 11

1 SET LENGKAP 3 ITEM
💵RM 160 SM / RM 165 SS
FREE POSTAGE


Agent Stokis Sah Royal Expert
Whatsapp/PM : 019-358 3759 Ana

Penggunaan : 
- Set Percubaan (1 bulan)
- Set besar (4 bulan)



1.Whitening Cream -mencerahkan kulit -menghilangkan jeragat -Mengecutkan jerawat & parut -Menghilangkan garis2 halus di muka, -menghilangkan cela -Mengecikan liang roma – menghilangkan white head & minyak di muka –

2.Cleanser -Membersihkan kulit muka dan membuang segala kotoran & daki – Bertindak sebagai toner untuk menutup liang roma – Menanggalkan kesan make & foundation pada kulit muka – Melembutkan dan memberikan kesan yang amat bersih pada kulit wajah –

3.Soap REWC -Memberikan pencerahan sekata pada kulit muka.sesuai digunakan pada waktu pagi kerana mempunyai perlindungan spf









1 Royal Expert Whitening Cream RM 125
1 Royal Expert Face Cleanser RM 32
1 SPF 35 Day Krim RM83
TOTAL RM 240.00

PROMOSI : RM 220 SHJ

FREE POSTAGE



👉



1 Royal Expert Whitening Cream RM 125
1 Royal Expert Face Cleanser RM 32
1 Aqua Mask RM 93
TOTAL RM 250.00

PROMOSI : RM 230 SHJ

FREE POSTAGE






1 Royal Expert Whitening Cream RM 125
1 Royal Expert Face Cleanser RM 32
1 Oxygen Mask RM 93
TOTAL RM 250.00

PROMOSI : RM 230 SHJ

FREE POSTAGE 






G-STAR KIDS & G-STAR VTEEN (Supplements Untuk Kanak-Kanak dan Remaja)








Promo Promo Promo 


G-Star Kids sedap dan mudah dikunyah dengan perisa buah-buahan dan coklat. Kandungan: 50 biji dalam 1 botol Cara pengambilan: 1-4 thn = 1 biji 5-12 thn = 2 biji 13 thn ke atas = 3 biji Sebelum @ selepas sarapan


Whatsapp/PM : 019-358 3759
G-STAR KIDS SUPPLEMENTS SEBAGAI IQ BOOSTER untuk anak tersayang. PERTAMA DI MALAYSIA!!!
✔ Mempunyai lebih 15 bahan moden dan terbaik minda ✔ Terbukti berkesan seawal 1 minggu ✔ Tiada pantang larang dan boleh makan apa sahaja termasuk kafein. ✔ Muslim produk 100% halalan toiyyiba. ✔ 100% Selamat digunakan. Ada pengesahan dari KKM (Rujukan 101114/10/038) ✔ Sesuai untuk semua peringkat usia seawal 6 bulan. ✔ Berbentuk tablet perisa buah-buahan dan coklat yang sedap dikunyah dan mudah di bawa kemana sahaja. Boleh bawa bekal dalam beg sekolah jer.. mudah sangat2 kan!! ✔ Penghantaran PERCUMA ke seluruh Malaysia. Bagaimana G-Star Kids membantu anak anda? �� Kami telah membantu anak-anak istimewa, autism, Celebral Palsy, Anak Pelat, Slow Learner. Apatah lagi anak2 yg normal kan. Testimoni kami datang dari muslim dan juga non muslim.Semua dgn Izin Allah . 
In Shaa Allah.
Fungsi utama Gula2 Gstar Kids 2in1: ------------------------------- �� AGEN PENGGALAK untuk meningkatkan kecerdasan dan KEPINTARAN ANAK ANDA PADA TAHAP POTENSI yang paling optimum. �� MENINGKATKAN IMUNISASI badan anak anda supaya kekal cergas dan sihat sepanjang hari. Jom bantu mereka. “GSTAR KIDS” adalah gula2 sebagai “PENGGALAK MINDA ANAK ANDA PADA TAHAP POTENSI YANG PALING OPTIMUM”










Beli Combo set lagiiiiiiiiiiiiiiiii JIMAT! Boleh dapat dua2 G-Star. 





Wednesday, March 9, 2016

Set Mandian Cherry Blossom







Set mandian cherry blossom 

Harga : RM100 SM / RM110 SS

Whatsapp/PM : 019-358 3759

Set Bersalin Nona Roguy (NR)








Set Bersalin NR( Dulu di kenali sebagai Set Bersalin Nona Roguy )


PROMOSI : RM 285 SM / RM 295 SS
FREE POSTAGE

Harga Biasa Rangkaian Herbanika Bersalin NR
(RM : 365.00 - Semenanjung)
(RM : 370.00 - Sabak/Sarawak)

Whatsapp/PM : 019-358 3759

1 Set Lengkap Mengandungi
*PhytoNatal - 90 biji
* Akar Herbanika - 10 paket
* Minyak Herbanika - 100 ml
* Herbanika barut (krim) - 60gm
* Uncang Cuci Herbanika - 10 paket
* Herbanika Lulur - 100gm


Ciri-Ciri Set Bersalin NR
=================
Set NR ni sgt simple dan mudah digunakan serta lengkap utk kegunaan luar dan dalam. Dalam kotak Set NR ni ada 6 jenis produk utk kegunaan semasa berpantang. Buku panduan penggunaannya serta tips pemakanan seimbangan semasa dalam tempoh pantang juga disertakan. SET INI CUKUP UTK BERPANTANG 44 HARI








KELEBIHAN PRODUK
=================

✿ Terbukti berkesan untuk menurunkan berat badan.
Set ini melawaskan pembuangan air besar dan menyingkirkan timbunan lemak air yang berlebihan supaya berat anda turun dengan lebih cepat dan teratur. Ia juga mempercepatkan penyembuhan luka jahitan supaya ibu terhindar dari risiko jangkitan kuman di samping membantu melancar dan memperbanyakkan pengeluaran susu ibu.

✿ Mudah di pakai sewaktu berpantang.
Ubat yang terkandung di dalam set bersalin NR ini adalah dalam bentuk yang lebih moden seperti tablet, pek uncang dan juga krim supaya mudah di gunakan sewaktu bersalin dan boleh di sediakan sendiri.

✿ Hanya menggunakan herba yang berkualiti.
Mutu dan khasiat herba di saring dengan proses pengilangan yang ketat supaya ibu yang baru bersalin dapat pemulihan secara total.

✿ Selamat di makan.
Set Bersalin NR ini juga di luluskan oleh Kementerian Kesihatan (KKM) . Ini supaya kesihatan ibu yang baru bersalin adalah terjamin dari sebarang kesan sampingan yang memudaratkan ibu dan bayi.

✿ Set Bersalin yang lengkap.
Set Bersalin NR lengkap dengan rawatan luaran dan dalaman supaya anda tak perlu pening kepala memikirkan apa barang yang patut anda ada semasa berpantang. 

✿ Barangan penjagaan yang bersifat dwi-fungsi.
Tidak seperti set bersalin yang lain, barangan yang terdapat di dalam set bersalin NR adalah pelbagai guna . Contohnya Minyak Herbanika boleh di gunakan sebagai minyak urut, pengganti pilis, ubat luka dan penyegar kepala dari rasa pening.

SET BERSALIN SPA & MA






HARGA PROMOSI : RM 285.00 - SM
Free Pos & Free Tungku Baby

Harga Biasa : RM 299 (SM), RM324 (SS)


SMS/WHATSAPP SAYA : 019-358 3759


Set Bersalin Spa & Ma Mengandungi 11 Produk Premium


Jamu Ratu Dara (60 kapsul)
Shape Up Lotion (150 ml)
Pilis Herba (50 gm)
Bengkung Ratu (1 Helai)
Gamat Emulsion (245 ml)
Herba Mandian Spa (5 gm x 10 Uncang) Feminine Cleanser (100 ml)
Lulur Frangipani (250 gm)
Extra Virgin Coconut Oil (130 ml)
Tungku Herba (200 gm)
Minyak Seri Herba (50 ml)