Saturday, April 30, 2016

Perla King Serbuk Mutiara Asli 1000000MG









HARGA : RM 80
1 kotak ada 30 sachet

Perla King Serbuk Mutiara Asli 1000000MG!!!!

Anda mahukan Kulit Cerah Berseri & Licin Seawal 3 Hari?
Perla King Serbuk Mutiara Asli No.1 Philippines!


Fenomena serbuk mutiara kini melanda!!
100% serbuk mutiara asli dari laut dalam Filipina..
Kesan yang sangat hebat!! 
3 hari untuk rasai perbezaan pada muka dan badan dgn PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI!!
Kulit makin cerah, gebu dan anjal!!

KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI
✔ Tiada pantang
✔ Kesan cepat seawal 3-7 hari
✔ 100% asli dan selamat
✔ GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan!

Friday, April 29, 2016

RoseTyara Glow Foundation
















HOT SELLING 2016
--------------------------------------------
HARGA : RM89 - 30ml ( tahan 6-8 bulan)

TRIAL : RM 25 SHJ
*POS RM6 SM / RM10 SS

Apa yang menjadi gosip panas dikalangan MUA sekarang, 
YA RoseTyara Glow Foundation..boleh juga pakai hari biasa..sgt jimat..hanya secalit....
Yes secalit cukup full coverage..makin peluh makin cantik
Gerenti tak menyesal


Ramai Makeup Artis telah memilikinya, dan Teruja !!
Tidak lupa juga Jelita yang sukakan Makeup, RT ni menjadi wajib milik tau
Lebih 1000 testimoni tentang RT


RoseTyara Glow Foundation :
Flawless
Full Coverage
Long Lasting +16 Hours
Light Weight
Tidak Bercapuk
Asian Perfect Tones
SPF 30
No Need Concealer
Matte Finish 
Smooth Finish
Affordable Price


Kenapa Anda Mesti mencuba ROSETYARA GLOW FOUNDATION?
✔ Sangat "FULL COVERAGE". Picit sikit, sapu sapu sikit, blend sikit. Wahhh. Jelita!
✔ Rasa yang ringan sangat kat face u ols. Seakan akan tak pakai foundation walaupunanda jelita sangat. Suka tak? Hehe. Nak senyum pun senang takyah risau crack.
✔ Sangat "long-lasting". Haa ni best ka tak best? Hehe. U ols tak perlu lagi kejap kejap Nak tacap! Senang! Yayyy
✔ Tiada bahan kimia yang bahaya!
✔ Dihasilkan di kilang bumiputera dan Muslim
✔ Kilang bertaraf GMP.
✔ Dijamin HALAL & SELAMAT
✔ Telah mendapat banyak testimoni yang super best!

Dapatkan HOT ITEM ini sekarang selagi Stok masih ada

Whatapps 019 358 3759